Plastic zakken

Plastic zakken zijn er in vele soorten en maten, afmetingen en diktes. Voor wij uw plastic zak in productie nemen, stellen wij vast waarvoor hij gebruikt gaat worden. Wordt het een industriële plastic zak, een broodzak of een meubelhoes? Wilt u een gekleurde of transparante plastic zak of tas? Ontvangt u uw plastic zakken graag los met flap, kleefstrip of op beugel? Of liever op rol met afscheurperforaties voor makkelijke verwerking op de werkvloer? De bodem- en zijlassen worden op uw wens afgestemd. Voor een professionele full-colour print beschikken wij over een eigen geavanceerde flexo drukmachine. Hoe dan ook, AVI maakt de zak die u nodig heeft.

 

Toepassingen plastic zakken:

 • Levensmiddelen (brood, vis, groenten, hand- en automaatverpakking)
 • Industriële toepassingen
 • Stoel-, meubel- en kledinghoezen
 • Land- en tuinbouwtoepassingen
 • Puinzakken
 • Afvalzakken
 • Geneesmiddelenverpakking

 

Verschillende materialen

We kunnen verschillende materialen plastic zakken produceren, denk hierbij aan:

 • LDPE: Low Density Polyethylene is de standaard kwaliteit.
 • MDPE: Medium Density Polyethylene is ook kwalitatief hoogwaardig, omdat er minder materiaal nodig is om dezelfde kwaliteit te behalen als bijvoorbeeld een LDPE plastic zak. Dit vertaalt zich in minder CO2-uitstoot, minder opslag en minder gebruik van grondstoffen.
 • Bio-based materiaal; dit materiaal is onmisbaar in het bedrijfsleven als duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen belangrijk is binnen uw organisatie.
 • PIR-materiaal; dit is gerecycled materiaal wat wij van ons eigen afvalmateriaal gebruiken. Hierbij kun je denken aan een instelrol etc.
 • PCR-materiaal, oftewel post-consumer gerecycled plastic; dit is gerecycled materiaal wat al bij de consument is geweest en vervolgens wordt verwerkt in plastic zakken.

 

Welke formaten plastic zakken kunt u bestellen?

Bij ons kunt u plastic zakken volledig op maat en naar wens bestellen. Deze kunnen naar wens op verschillende manieren worden aangeleverd, bijvoorbeeld: los op een blok, een beugel of op een rol. Dit kan in de breedte van 8 centimeter tot 250 centimeter en lengte van 10 centimeter tot 5 meter. In deze range kunnen wij zakken produceren in diktes van 20 micron (MU) tot 300 micron (MU).

 

Bedrukking & kleuren plastic zakken

Bij AVI Volendam kun je zowel bedrukte als onbedrukte plastic zakken bestellen. Wij kunnen vanaf één kleur tot full colour bedrukken met uw bedrukking of logo naar keuze. Ook zijn de plastic zakken zelf in verschillende kleuren te bestellen, hiervoor hebben we een groot assortiment met alle standaardkleuren. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Bestellen bedrukte en/of onbedrukte plastic zakken op maat

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukt en/of onbedrukt plastic zakken. Wij kunnen leveren in heel Nederland, maar ook leveren wij regelmatig in andere landen in Europa; zoals Duitsland of België. Hierbij kun je rekening houden met de volgende leverspecificaties:

 • Geschatte levertijd onbedrukte zakken: 4 tot 5 weken.
 • Geschatte levertijd bedrukte zakken: 5 tot 6 weken.
 • Zowel onbedrukt als bedrukt is de minimale afname (MOQ) een halve pallet (circa 250 kg).

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.

 

Uw partner in bedrukt en onbedrukt plastic verpakkingsmateriaal

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en snel met u kunnen schakelen. Graag ontwikkelen wij samen met u de allerbeste verpakking voor uw product. Er is voor ieder product een geschikte verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Wij zetten net dat stapje extra en denken graag met u mee!

 

Vraag hier uw offerte aan