Beugelzakken

Beugelzakken zijn speciaal ontwikkeld voor het handmatig verpakken van bijvoorbeeld brood en van allerlei andere soorten artikelen. Door de zakken aan een beugel op te hangen, kunt u gemakkelijk de zak afnemen én vullen. Beugelzakken zijn in diverse soorten verkrijgbaar en zijn allen diepvriesbestendig. De zakken zijn zowel onbedrukt als met bedrukking verkrijgbaar en kunnen wij geheel volgens uw specificaties produceren in grote aantallen. Bent u op zoek naar het automatisch verpakken van brood, kijk dan bij onze bagloaderzakken.

 

Verschillende materialen

Beugelzakken zijn bij AVI onder te verdelen in vier soorten materialen:

  • Mono LDPE zakken; de standaard kwaliteit beugelzak, ook is dit materiaal zeer gemakkelijk te recyclen.
  • Coex LDPE zakken; met een speciaal door ons ontwikkeld recept. Helder, knisperend en sterk.
  • Bio-based materiaal; deze zakken zijn gemaakt van grondstoffen uit suikerriet en omdat dit uit hernieuwbare grondstof is gemaakt, draagt dit bij aan een circulaire economie.
  • Coex PP zakken; de meest heldere soort zakken.

 

Welke formaten beugelzakken kunt u bestellen?

Bij ons kunt u plastic beugelzakken in diverse formaten bestellen. Wij kunnen produceren (op maat) binnen de range van 15 x 24 cm tot en met 39 x 64 cm. In deze range kunnen wij zakken produceren in diktes van 20 micron tot 40 micron.

 

Bedrukking beugelzakken

Bij AVI Volendam kunt u zowel onbedrukte als bedrukte beugelzakken bestellen. Wij bedrukken geheel naar uw wens, of het nu één kleur of een full colour bedrukking is. Met onze rasterdruk zetten wij desgewenst uw logo of ontwerp in uitstekende kwaliteit op de beugelzakken, bijvoorbeeld in uw huisstijl.

 

Bestellen bedrukte en/of onbedrukte zakken op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukte en/of onbedrukte beugelzakken. Wij leveren in heel Nederland, maar ook over de grens in België, Duitsland en in andere landen binnen Europa zie je de zakken van AVI terug. Hierbij kunt u rekening houden met de volgende bestelspecificaties:

  • Geschatte levertijd onbedrukte beugelzakken: 4 weken.
  • Geschatte levertijd bedrukte beugelzakken: 6-7 weken.
  • Zowel onbedrukt als bedrukt is de minimale afname (MOQ) een halve pallet (circa 250 kg/ 25.000 stuks).

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.

 

Uw partner in bedrukt en onbedrukt plastic verpakkingsmateriaal

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en snel met u kunnen schakelen. Graag ontwikkelen wij samen met u de allerbeste verpakking voor uw product. Er is voor ieder product een geschikte verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Wij zetten net dat stapje extra en denken graag met u mee!

 

Vraag hier uw offerte aan