Oplossingen

Visual zakje met kleefstrip - AVI Volendam

Zakjes met kleefstrip

AVI Volendam produceert en levert zakjes met kleefstrip. Deze transparante verpakkingen dienen vooral voor het displayen van producten in (fysieke) winkels. Transparante zakjes met kleefstrip kunnen door ons worden bedrukt. Denk aan logo’s, reclame of andere vormen van promotie die uw merk versterken of onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Onze zakken kunnen ook in alle mogelijke kleuren worden geleverd.

Bagloaderzakken AVI Volendam

Bagloaderzakken

Bagloaderzakken zijn speciaal bedoeld voor de snelle, automatische inpaklijnen van vooral de diverse broodsoorten, maar ook van groente en fruit. Bagloaderzakken zijn in diverse soorten te verkrijgbaar en zijn allen diepvriesbestendig. Lees meer over bagloaderzakken.

Containerhoezen van AVI Volendam

Containerhoezen

Containerhoezen worden gebruikt voor het afdekken en schoonhouden van (rol)containers en hun inhoud. De inhoud wordt hierdoor beschermd tegen vuil, stof, vocht, insecten en bederf. Zo worden ze gebruikt in verschillende sectoren, zoals de foodindustrie, catering, zorginstellingen, ziekenhuizen, wasserettes en nog veel meer. Kortom een ideale manier voor het verpakken en beschermen van de inhoud van (rol)containers: zowel tijdens transport of voor kort- en langdurige opslag.

Palletvellen AVI Volendam

Palletvellen

De verpakking van een pallet is cruciaal. Je wilt immers dat je goederen intact op de plaats van bestemming aankomen. Tijdens het vervoeren én lang- en kortdurende opslag van je producten, bieden palletvellen de juiste bescherming tegen weersinvloeden, vocht, stof en vuil. De palletvellen leveren wij los in dozen of op rol gewikkeld op een kartonnen kern.

Plastic zakken van AVI Volendam

Plastic zakken

Plastic zakken zijn er in vele soorten en maten, afmetingen en diktes. Voor wij uw plastic zak in productie nemen, stellen wij vast waarvoor hij gebruikt gaat worden. Wordt het een industriële plastic zak, een broodzak of een meubelhoes? Wilt u een gekleurde of transparante plastic zak of tas? Ontvangt u uw plastic zakken graag los met flap, kleefstrip of op beugel? Of liever op rol met afscheurperforaties voor makkelijke verwerking op de werkvloer? Hoe dan ook, AVI maakt de zak die u nodig heeft.

Plastic folie van AVI Volendam

Folie

Van rekwikkelfolie die uw palletlading stabiliseert tot automatenfolie. AVI produceert standaard- en maatwerkfolies voor elke denkbare toepassing om de inhoud te beschermen tegen stof, beschadiging en/of weersinvloeden. Al dan niet krimpend, glad, gekleurd of opgebouwd uit meerdere lagen. Onze experts stellen een mix van eigenschappen samen die precies aansluit bij uw verpakkings- of afdekkingswens.

Buisfolie AVI Volendam

Buisfolie

AVI fabriceert plastic buisfolie en halfbuisfolie voor vele toepassingen op maat. AVI weet hoe belangrijk een continu en zorgeloos verpakkingsproces is. Daarom is ons bedrijf dagelijks bezig om de kwaliteit van onze kunststof buisfolie producten te bewaken en te verbeteren.

webshopzakken of verzendenveloppen AVI Volendam

Webshopzakken / Verzendenveloppen

Verzendenveloppen, oftewel webshopzakken zijn zakken voorzien van een klep met een kleefstrip voor het versturen van catalogi, drukwerk, kleding en nog veel meer. Onze verzendenveloppen zijn uitstekend te bedrukken met uw logo, reclame of promotie en zijn daarnaast in diverse kleuren leverbaar. Zelfs met verschillende kleuren voor de binnen- en buitenzijde. De zakken zijn zowel hersluitbaar als permanent sluitend leverbaar. Samen kunnen we kijken welke verzendenvelop gepast is voor uw zendingen.

Beugelzakken AVI Volendam

Beugelzakken

Beugelzakken zijn speciaal ontwikkeld voor het handmatig verpakken van bijvoorbeeld brood en van allerlei andere soorten artikelen. Door de zakken aan een beugel op te hangen, kunt u gemakkelijk de zak afnemen én vullen. Beugelzakken zijn in diverse soorten verkrijgbaar en zijn allen diepvriesbestendig. Beugelzakken zijn zowel onbedrukt als met bedrukking verkrijgbaar en kunnen wij geheel volgens uw specificaties produceren in grote aantallen.

FFS Folie van AVI Volendam

FFS folie

FFS folie, ook bekend als Form Fill Seal folie, is een folie die geschikt is voor de meest snelle automatische inpaklijnen. Bijvoorbeeld voor het inpakken van voeding, diepvriesproducten, chemische producten enzovoorts. Met FFS folie zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Er is haast geen standaard assortiment, omdat er veel keuze is in formaat, dikte, kleur en bedrukking. Voor iedere vraag kunnen wij een oplossing op maat bieden.

Meer informatie

Verpakken is onze taak, maar we winden nergens doekjes om. Neem contact met ons op voor een snel, eerlijk en duidelijk advies.

BTW nr NL803279954B01
KvK 36029252