Bagloaderzakken

Bagloaderzakken zijn speciaal bedoeld voor de snelle, automatische inpaklijnen van o.a. de industriële bakkerijen voor diverse broodsoorten, maar ook voor bijvoorbeeld groente en fruit. Bagloaderzakken zijn in diverse soorten verkrijgbaar en zijn allen diepvriesbestendig.

 

Verschillende materialen bagloaderzakken

Bagloaderzakken zijn bij AVI Volendam onder te verdelen in drie soorten materialen:

  • Mono LDPE zakken; de standaard kwaliteit bagloaderzak. Dit materiaal is zeer gemakkelijk te recyclen.
  • Coex PP zakken; bestaande uit meerdere verschillende lagen. De meest heldere soort bagloaderzak.
  • Coex LDPE zakken; zakken bestaande uit meerdere LDPE lagen, met een speciaal door ons ontwikkeld recept. Helder, knisperend en sterk. Ook deze soort is prima te recyclen.
  • Bio-based materiaal; deze zakken zijn onmisbaar in het bedrijfsleven als duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen belangrijk is binnen uw organisatie.


Welke formaten kunt u bestellen?

Bij ons kunt u bagloaderzakken in diverse formaten bestellen. Natuurlijk voor hele en halve broden, maar hierin zit ook verschil qua breedte en hoogte. Wij kunnen heel veel produceren (op maat) binnen de range van minimaal 15 x 24 cm tot en met 39 x 64 cm. In deze range kunnen wij zakken produceren in diktes van 20MU tot 40MU.


Bedrukking bagloaderzakken

Bij AVI Volendam kunt u zowel bedrukt als onbedrukte bagloaderzakken bestellen. Wij kunnen vanaf één kleur tot full colour bedrukken. Met full colour (een rasterbedrukking) kunnen we bijvoorbeeld mooie afbeeldingen, foto’s of logo’s op de zakken bedrukken.


Bestellen bedrukte en/of onbedrukte zakken op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukte en/of onbedrukte bagloaderzakken. Wij leveren in heel Nederland, maar ook regelmatig in andere landen in Europa; zoals Duitsland, Frankrijk en België. Hierbij kunt u rekening houden met de volgende bestelspecificaties:

  • Geschatte levertijd onbedrukte bagloaderzakken: 5 tot 6 weken.
  • Geschatte levertijd bedrukte bagloaderzakken: 7 tot 8 weken.
  • Zowel onbedrukt als bedrukt is de minimale afname (MOQ) een halve pallet (circa 250 kg / 25.000 stuks).

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.


Uw partner in bedrukt en onbedrukt plastic verpakkingsmateriaal

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en snel kunnen schakelen. Graag ontwikkelen wij samen met u de allerbeste verpakking voor uw product. Er is voor ieder product een geschikte verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Wij zetten net dat stapje extra en denken graag met u mee!

Vraag hier uw offerte aan