Zakjes met kleefstrip

AVI Volendam produceert en levert zakjes met kleefstrip. Deze transparante verpakkingen dienen vooral voor het displayen van producten in (fysieke) winkels.

 

Zakjes met kleefstrip

Naast webshopzakken en verzendenveloppen (en heel veel andere oplossingen) verkoopt AVI Volendam ook transparante zakjes met kleefstrip. Deze zakken worden meestal gemaakt van LDPE en polyprop materialen zoals CPP en OPP, maar MDPE komt ook voor. Omdat polypropzakjes mooie glanzende materialen zijn, zijn dit soort zakjes uitermate geschikt voor het displayen in winkels. Vaak worden dergelijke zakjes met sluitbare kleefstrip gebruikt voor bijvoorbeeld wenskaarten, kleding (waaronder overhemden en onderbroeken) en feestartikelen.

 

Headerbags

Headerbags zijn een goed voorbeeld van zakjes met kleefstrip. Het bovenste deel van het zakje kan een ophanggaatje of een euroloch gat hebben om de verpakking mee aan het schap te hangen. Ook kan de extra bovenruimte worden benut om daar een kopkaartje aan te bevestigen. Het onderste deel (de open zijde) is te vullen met het product en kan worden gesloten met een plakstrip of door het zakje dicht te sealen.

 

Zakken met uitgestanst handvat

Naast headerbags is het mogelijk om bij ons zakken met een uitgestanst handvat te bestellen. Bij dit soort productverpakkingen stansen wij een handvat uit aan de bovenkant van de zak. Dit is met name handig voor bijvoorbeeld producten die dan makkelijker gedragen kunnen worden, zoals diervoeding, stro en allerlei andere producten.

 

Design: kleuren en bedrukken

Transparante zakjes met kleefstrip kunnen door ons worden bedrukt. Denk aan logo’s, reclame of andere vormen van promotie die uw merk versterken of onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Bedrukken kan van één kleur tot fullcolour. Onze zakken kunnen ook in alle mogelijke kleuren worden geleverd.

 

Levertijden

AVI Volendam levert niet alleen in heel Nederland, maar ook geregeld in andere Europese landen zoals Duitsland of België. Onbedrukte producten leveren wij doorgaans binnen 4 tot 5 weken, voor bedrukte producten houden wij 5 tot 6 weken aan. Onbedrukte producten die wij standaard op voorraad hebben, ontvangt u binnen één week.

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.

 

Ontdek de beste oplossing voor uw product

Al sinds 1960 ontwikkelen wij maatwerkoplossingen voor een breed scala aan klanten. In combinatie met onze succesvolle aanpak van inventariseren, analyseren, adviseren, optimaliseren en consolideren bent u daardoor zeker dat we samen met u tot de beste oplossing komen. Snel schakelen, doen wat we zeggen en nét dat stapje extra zetten: het zijn – al ruim zes decennia – belangrijke waarden voor ons. Neem nu contact op met onze experts voor vrijblijvend advies over uw situatie.

 

Visual zakje met kleefstrip - AVI Volendam

Vraag hier uw offerte aan