Onze aanpak

AVI is een flexibele middelgrote producent van plastic verpakkingen met korte lijnen en snelle, betrouwbare levertijden. Daarnaast letten we op details, denken met u mee en focussen ons op uw verpakkingsvraagstukken. Het is onze missie om altijd de best mogelijke verpakking in kleine en grote volumes voor uw situatie te leveren. In de meer dan 50 jaar dat we dit doen, hebben we een stappenplan ontwikkeld voor een succesvol eindproduct:

Inventariseren AVI Volendam

1. Inventariseren

We stemmen de verpakking af op uw vraag. Daarom brengen we eerst de huidige situatie in kaart. Op basis van wat u nu heeft, kijken we hoe het beter kan.

Analyseren AVI Volendam

2. Analyseren

We onderwerpen uw huidige verpakkingsmateriaal aan een grondige analyse.

Adviseren AVI Volendam

3. Adviseren

Op basis van de inventarisatie en onderzoeksresultaten maken we een innovatief voorstel. We houden daarbij de perfecte match tussen uw productieproces en de verpakking voor ogen.

Optimaliseren AVI Volendam

4. Optimaliseren

We testen een proefrol op uw productielijn. Naar aanleiding van de testresultaten kunnen eventuele machine-instellingen of de verpakking bijgeschaafd worden tot het resultaat perfect is. Hierna volgt een duurtest. Pas als dit allemaal probleemloos verloopt, wordt uw product definitief in productie genomen.

Consolideren AVI Volendam

5. Consolideren

Na een succesvolle testfase streven we naar een duurzame samenwerking gebaseerd op service, kwaliteit, flexibiliteit en leverzekerheid.

Meer informatie