Folie

Van rekwikkelfolie die uw palletlading stabiliseert tot automatenfolie. AVI produceert standaard- en maatwerkfolies voor elke denkbare toepassing om de inhoud te beschermen tegen stof, beschadiging en/of weersinvloeden. Al dan niet krimpend, glad, gekleurd of opgebouwd uit meerdere lagen. Onze experts stellen een mix van eigenschappen samen voor folie die precies aansluit bij uw verpakkings- of afdekkingswens.

 

Toepassingen van folie

  • Automatenfolies
  • Afdekfolies
  • Landbouwfolies
  • Isolatiefolies
  • Krimpfolies

 

Verschillende materialen folie

Bij AVI kunnen we folies in diverse materialen produceren. Het is overigens geheel afhankelijk van uw wens en het doeleinde waarvoor u het folie gaat gebruiken. Om u het beste te adviseren over het toe te passen materiaal kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten. Zo krijgt u altijd een product wat bij uw wens aansluit.

 

Welke formaten folie kunt u bestellen?

Bij ons kunt u folie in diverse formaten bestellen. De smalste folies die wij kunnen produceren zijn 72mm. Dit wordt vaak gebruikt om producten te kunnen omwikkelen. Ook kunnen wij naar wens enorm breed produceren.

 

Bedrukking folie

Bij AVI Volendam kunt u zowel bedrukt als onbedrukte folies bestellen. Wij kunnen vanaf één kleur tot full colour bedrukken. Met een rasterdruk kunnen we bijvoorbeeld zelfs mooie afbeeldingen of logo’s op het folie bedrukken.

 

Bestellen bedrukte en/of onbedrukte folie

op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukte en/of onbedrukte folie. Wij leveren in heel Nederland, maar ook in andere landen in Europa; zoals Duitsland of België. Hierbij kunt u rekening houden met de volgende bestelspecificaties:

  • Geschatte levertijd onbedrukte folies: 5 tot 6 weken.
  • Geschatte levertijd bedrukte folies: 7 tot 8 weken.
  • Zowel onbedrukt als bedrukt is de minimale afname (MOQ) een halve pallet (circa 250 kg/25.000 stuks).

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.

 

 

Uw partner in bedrukt en onbedrukt plastic verpakkingsmateriaal

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en snel met u kunnen schakelen. Graag ontwikkelen wij samen met u de allerbeste verpakking voor uw product. Er is voor ieder product een geschikte verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Wij zetten net dat stapje extra en denken graag met u mee!

 

Vraag hier uw offerte aan

[wpforms id='1278' title='0' description='1']