FFS folie

FFS folie, ook bekend als Form Fill Seal folie, is een folie die geschikt is voor de meest snelle automatische inpaklijnen. Bijvoorbeeld voor het inpakken van voeding, diepvriesproducten, chemische producten enzovoorts. Met FFS folie zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Er is haast geen standaard assortiment, omdat er veel keuze is in formaat, dikte, kleur en bedrukking. Voor iedere vraag kunnen wij een oplossing op maat bieden.

 

De verschillende toepassingen van FFS folie

 • Voedselbranche;
 • Chemische producten
 • Zakgoed (zoals potgrond, cement, dierenvoeding, hooi, etc.);
 • Diepvriesproducten;
 • En vele andere toepassingen.

 

Verschillende materialen FFS folie

We kunnen verschillende materialen FFS-folie produceren, denk hierbij aan:

 • LDPE: de standaard kwaliteit.
 • Bio-based LDPE; dit is ook LDPE, maar van niet-fossiel materiaal gemaakt.
 • PIR-materiaal; dit is gerecycled materiaal wat AVI van eigen afvalmateriaal produceert.
 • PCR-materiaal, oftewel post-consumer gerecycled plastic; dit is gerecycled materiaal wat al bij de consument is geweest en vervolgens wordt verwerkt in Form Fill Seal folie.

 

Welke formaten FFS folie kunt u bestellen?

Bij ons kunt u FFS folie volledig op maat en naar wens bestellen. Bij AVI kunnen wij FFS Folie produceren in diktes van 20 MU tot 300 MU. Dit kan in de breedte van 72 mm tot 4 meter. Daarnaast is het ook mogelijk om de Form Fill Seal folie krimpend te produceren.

 

Bedrukking & kleuren FFS folie

Bij AVI Volendam kunt u zowel bedrukt als onbedrukt FFS folie bestellen. Wij kunnen vanaf één kleur tot full colour bedrukken met uw bedrukking of logo naar keuze. Ook is de folie zelf in verschillende kleuren te bestellen, hiervoor hebben we een groot sortiment met standaardkleuren.

 

Bestellen bedrukte en/of onbedrukte FFS folie

op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukt en/of onbedrukt FFS folie. AVI levert in heel Nederland, maar ook in andere landen in Europa; zoals Duitsland of België. Hierbij kunt u rekening houden met de volgende leverspecificaties:

 • Geschatte levertijd onbedrukt FFS folie: 5 tot 6 weken.
 • Geschatte levertijd bedrukt FFS folie: 6 tot 7 weken.
 • Zowel onbedrukt als bedrukt is de minimale afname (MOQ) een halve pallet (circa 250 kg).

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.

 

Uw partner in bedrukt en onbedrukt plastic verpakkingsmateriaal

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en snel met u kunnen schakelen. Graag ontwikkelen wij samen met u de allerbeste verpakking voor uw product. Er is voor ieder product een geschikte verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Wij zetten net dat stapje extra en denken graag met u mee!

Vraag hier uw offerte aan

[wpforms id='1278' title='0' description='1']