Tijdschriftenfolie / Mailingfolie

Voor de tijdschriften- en mailingsbranche produceren wij speciale automatenfolie. Met deze folie wordt de mailing of het tijdschrift beschermd en kunnen meerdere folders worden gebundeld. Meestal wordt de heldere transparante LDPE-folie gekozen, maar we hebben ook verschillende kleuren folie in ons assortiment. Daarnaast kan de folie worden voorzien van een witte baan voor adressering door middel van een inkt-jet print. AVI heeft daarvoor exact de juiste kwaliteit voor in huis. Een bijkomend voordeel is dat automatenfolie goed te recyclen is en daardoor een duurzame keuze is.

 

Verschillende materialen tijdschriften/mailingfolie

Bij AVI-Volendam kunnen verschillende materialen produceren, hierbij kunt u denken aan:

  • De standaard-kwaliteit: LDPE folie;
  • Zwart-wit folie: dit is een handig product wanneer de folie niet mag doorschijnen. Deze folie wordt geleverd met verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant. Bij de meest voorkomende variant is de buitenkant wit en de binnenkant zwart. Over het algemeen is dit een dikker materiaal, rond de 45 micron.

Verder hebben wij in overleg de mogelijkheid om PP (polypropyleen) folies te leveren.

 

Welke formaten tijdschriftenfolie kunt u bestellen?

Voor grote mailings wordt vaak gekozen voor folie tussen de 10 en 50 micron dikte. Het meest gebruikelijke formaat zit meestal tussen de 28 centimeter en 70 centimeter in, afhankelijk van de dikte van de te verpakken tijdschriften of folders. Uiteraard kunnen wij op maat de folie maken die het beste bij uw wens past!

 

Bedrukking & kleuren mailingfolie

Bij AVI Volendam kunt u zowel bedrukt als onbedrukt tijdschriftenfolie bestellen. Het is mogelijk om vanaf één kleur tot full colour bedrukken met uw bedrukking of logo naar keuze. Ook is onze mailingfolie zelf in verschillende kleuren te bestellen, hiervoor hebben we een groot assortiment met alle standaardkleuren. Benieuwd welke kleuren tijdschriftenfolie we allemaal kunnen produceren? Neem dan contact met ons op! Samen kunnen we namelijk kijken naar de juiste presentatie en mogelijkheden.

 

De beste kwaliteit witte baan folie

De tijdschriftenfolie kan desgewenst worden voorzien van een witte baan voor adressering d.m.v. een inkt-jet print. En wij hebben de allerbeste witte baan folie die er is! Door de hoge opaciteit van de witte baan is elk adres altijd goed leesbaar voor welke machine dan ook. Mede goed bevonden door PostNL en de Belgische Post.

 

Bestellen bedrukte en/of onbedrukte tijdschriftenfolie

op maat

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukte en/of onbedrukte tijdschriftenfolie. Wij kunnen leveren in heel Nederland, maar ook leveren wij regelmatig in andere landen in Europa; zoals Duitsland of België. Hierbij kunt u rekening houden met de volgende bestelspecificaties:

  • Geschatte levertijd onbedrukte tijdschriftenfolie: 3 tot 4 weken.
  • Geschatte levertijd bedrukte tijdschriftenfolie: 4 tot 5 weken.
  • Zowel onbedrukt als bedrukt is de minimale afname (MOQ) een halve pallet circa 250kg.

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.

 

Uw partner in bedrukt en onbedrukt plastic verpakkingsmateriaal

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en snel met u kunnen schakelen. Graag ontwikkelen wij samen met u de allerbeste verpakking voor uw product. Er is voor ieder product een geschikte verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Wij zetten net dat stapje extra en denken graag met u mee!

 

Vraag hier uw offerte aan

[wpforms id='1278' title='0' description='1']