Containerhoezen

Containerhoezen worden gebruikt voor het afdekken en schoonhouden van (rol)containers en hun inhoud. De inhoud wordt hierdoor beschermd tegen vuil, stof, vocht, insecten en bederf. Zo worden ze gebruikt in verschillende sectoren, zoals de foodindustrie, catering, zorginstellingen, ziekenhuizen, wasserettes en nog veel meer. Kortom een ideale manier voor het verpakken en beschermen van de inhoud van (rol)containers: zowel tijdens transport of voor kort- en langdurige opslag.

 

Verschillende soorten containerhoezen

Bij AVI-Volendam leveren wij heldere, transparante en goed openvallende containerhoezen die ook nog eens recyclebaar zijn. Een bijkomend voordeel van heldere hoezen is dat de goederen op de (rol)containers meteen te herkennen zijn. Wel zo handig als u vlot te werk wilt gaan. Wij kunnen containerhoezen in de volgende materialen produceren:

  • LDPE: Low Density Polyethylene is de standaard kwaliteit.
  • MDPE: Medium Density Polyethylene is ook een kwalitatief zeer hoogwaardig, omdat er minder materiaal nodig is om dezelfde kwaliteit te behalen. Dit vertaalt zich in minder CO2-uitstoot, minder opslag en minder gebruik van grondstoffen.

 

Welke formaten containerhoezen kunt u bestellen?

Bij ons kunt u containerhoezen in elk gewenst formaat bestellen. Vanaf 15 micron (MU) zijn ook alle mogelijke diktes te bestellen. De plastic hoezen worden op rollen geleverd op pallets. Naast ons maatwerk hebben we altijd een standaardmaat op voorraad liggen. De standaardmaat is 100 cm breed met 30 cm zijvouwen en de lengte 190 cm met een dikte van 15 of 20 micron (MU).

 

Bedrukking & kleuren van de containerhoezen

Bij AVI Volendam kunt u zowel bedrukte als onbedrukte containerhoezen bestellen. Wij kunnen vanaf één kleur tot full colour bedrukken met uw bedrukking of logo naar keuze. De plastic hoezen kunnen bedrukt worden aan zowel één of twee zijden. Volop mogelijkheden dus!

 

Bestellen bedrukte en/of onbedrukte containerhoezen

op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukte en/of onbedrukte containerhoezen. Wij leveren in heel Nederland, maar ook leveren wij regelmatig in andere landen in Europa; zoals Duitsland of België. Hierbij kunt u rekening houden met de volgende leverspecificaties:

  • Geschatte levertijd onbedrukt containerhoezen: 4 tot 5 weken.
  • Geschatte levertijd bedrukte containerhoezen: 6 tot 7 weken.
  • Zowel onbedrukt als bedrukt is de minimale afname (MOQ) een halve pallet (circa 250 kg).

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.

 

Uw partner in bedrukt en onbedrukt plastic verpakkingsmateriaal

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en snel met u kunnen schakelen. Graag ontwikkelen wij samen met u de allerbeste verpakking voor uw product. Er is voor ieder product een geschikte verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Wij zetten net dat stapje extra en denken graag met u mee!

Vraag hier uw offerte aan

[wpforms id='1278' title='0' description='1']