Buisfolie

AVI fabriceert plastic buisfolie en halfbuisfolie voor vele toepassingen op maat. AVI weet hoe belangrijk een continu en zorgeloos verpakkingsproces is. Daarom is ons bedrijf dagelijks bezig om de kwaliteit van onze kunststof buisfolie producten te bewaken en te verbeteren. We combineren hoogwaardige machines met deskundige technici voor een vloeiend en betrouwbaar productieproces van onze buisfolie. De rollen buisfolie kunnen hierna handmatig of machinaal verwerkt worden. Er bestaat eigenlijk geen standaard assortiment buisfolie, omdat er zeer veel mogelijkheden zijn qua formaat, dikte, kleur en bedrukking.

Meer informatie over hoe buisfolie geproduceerd wordt kunt u hier vinden: “hoe wordt buisfolie geproduceerd”.

 

Toepassing buisfolie

 • Halffabricaat voor verdere verwerking
 • Buis als halffabricaat voor inpakmachines
 • Land- en tuinbouw
 • Afwatering
 • Transportbescherming

 

Verschillende materialen buisfolie

We kunnen verschillende materialen buisfolie produceren, denk hierbij aan:

 • LDPE: de standaard kwaliteit.
 • Bio-based materiaal; dit materiaal is onmisbaar in het bedrijfsleven als duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen belangrijk is binnen uw organisatie.
 • PIR-materiaal (Post Industrial Recycled) dit is gerecycled materiaal waarvoor wij ons eigen afvalmateriaal gebruiken. Hierbij kun je denken aan een instelrol of dikte – en breedte-overgang etc.
 • PCR-materiaal, oftewel Post-Consumer geRecycled plastic; dit is gerecycled materiaal wat al bij de consument is geweest en daarna is ingezameld, gesorteerd en schoongemaakt en vervolgens wordt verwerkt in buisfolie.

 

Welke formaten buisfolie kunt u bestellen?

Bij ons kunt u buisfolie volledig op maat en naar wens bestellen. We kunnen vrijwel elk door u gewenst aantal meters op een rol leveren. We beginnen qua buisbreedte bij 8 cm tot ongeveer 2.5 meter. In deze range kunnen wij buisfolie produceren in diktes van 15 MU tot 300 MU.

 

Bedrukking & kleuren buisfolie

Bij AVI Volendam kunt u zowel bedrukt als onbedrukt buisfolie bestellen. Wij kunnen vanaf één kleur tot full colour bedrukken met uw bedrukking of logo naar keuze. Ook is de buisfolie zelf in verschillende kleuren te bestellen, hiervoor hebben we een groot sortiment. Benieuwd welke kleuren buisfolie we allemaal kunnen produceren? Neem dan contact met ons op!

 

Extra mogelijkheden

Buis en halfbuis zijn ook in krimpkwaliteit verkrijgbaar. Door een speciale manier van produceren kan de buis krimpen (smaller worden). Dit in de kwaliteiten mono-axiale krimp (alleen in de lengterichting krimpend) en bi-axiale krimp (krimp in zowel de lengte als de breedte). Ook kunnen we perforatiegaatjes of naaldgaatjes aanbrengen in het product. Dit wordt vaak toegepast als er vocht of damp uit de verpakking moet kunnen ontsnappen of wanneer een zo min mogelijk volume gewenst is na het verpakken.

 

Bestellen bedrukte en/of onbedrukte buisfolie op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukt en/of onbedrukt buisfolie. Wij kunnen leveren in heel Nederland, maar ook leveren wij regelmatig in andere landen in Europa; zoals Duitsland, Frankrijk of België. Hierbij kunt u rekening houden met de volgende leverspecificaties:

 • Geschatte levertijd onbedrukt buisfolie: 5 tot 6 weken.
 • Geschatte levertijd bedrukt buisfolie: 6 tot 7 weken.
 • Zowel onbedrukt als bedrukt is de minimale afname (MOQ) een halve pallet (circa 250 kg).

 

Actuele voorraadlijst

Naast onze op maat gemaakte producten, hebben we ook een breed scala aan voorraadartikelen beschikbaar. Deze voorraadproducten zijn direct leverbaar en kunnen u helpen om snel aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Bekijk hier onze actuele voorraadlijst.

 

Uw partner in bedrukt en onbedrukt plastic verpakkingsmateriaal

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en snel kunnen schakelen. Graag ontwikkelen wij samen met u de allerbeste verpakking voor uw product. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Wij zetten net dat stapje extra en denken graag met u mee!

 

 

Vraag hier uw offerte aan

[wpforms id='1278' title='0' description='1']