Over ons

AVI maakt al sinds 1960 naam als fabrikant en leverancier van plastic verpakkingsmateriaal. Dat doen we door moderne, flexibele en klantgerichte verpakkingsoplossingen te combineren met jarenlange kennis en ervaring. We bieden onze klanten (of liever gezegd: partners) een totaaloplossing voor hun verpakkingsvraagstuk. Dat begint bij een grondige analyse en een deskundig advies, het eindigt met een perfecte verpakking en blijvende ondersteuning.

Onze waarden

Duurzaamheid

Voor ons is ‘duurzaam’ niet een hip woord om erbij te horen, maar een concrete inspanning voor een beter milieu. We volgen de ontwikkelingen rondom ‘groene’ verpakkingsmogelijkheden op de voet. Ook streven we naar zoveel mogelijk hergebruik. Ons kunststof wordt grotendeels gerecycled. Daarnaast zijn we er door onderzoek in geslaagd om de benodigde grondstoffen te reduceren, terwijl de sterkte van de verpakking gelijk is gebleven. We zullen blijven investeren in een duurzamer en efficiënter productieproces.

Korte lijnen

Door de platte organisatiestructuur binnen AVI zijn de lijnen kort. De samenwerking tussen diverse afdelingen verloopt daardoor soepel. U zit vanaf het eerste contact aan tafel met de juiste persoon. Door onze no-nonsense mentaliteit weet u direct wat de mogelijkheden zijn en kunnen snel duidelijke afspraken gemaakt worden.

Flexibiliteit

AVI denkt mee. Daar doen we graag een stap extra voor. Daarom kunt u 24 uur per dag en 6 dagen per week bij ons terecht. Wij hebben geen groot standaardassortiment, maar wel een enorme vrijheid om een verpakking op maat te maken. Voor last-minute opdrachten houden we altijd ruimte in onze productiecapaciteit. Productie en levering buiten normale werkuren zijn in spoedgevallen bespreekbaar. Ook kunnen we voor vaste klanten een beperkte voorraad houden.

Deskundigheid

Flexibiliteit brengt keuzes met zich mee. Deze zetten we graag voor u op een rij. Met alle kennis en ervaring die we inmiddels hebben opgedaan, kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Corinne Blokdijk - Werkzaam bij AVI Volendam

Corinne Blokdijk

Kwaliteitszorg

corinne.blokdijk@avi-volendam.nl

Hans Karregat - Werkzaam bij AVI Volendam

Hans Karregat

Adviseur

hans.karregat@avi-volendam.nl

Ad Rikkers - Werkzaam bij AVI Volendam

Ad Rikkers

Adviseur

ad.rikkers@avi-volendam.nl

Rob Zuuring

Accountmanager

rob.zuuring@avi-volendam.nl

Meer informatie