Blog

Welkom Sanne

Bij AVI zijn we trots op ons team en onze toewijding aan innovatieve verpakkingsoplossingen en klantgerichtheid. Sanne stelt zich vandaag

Wat is HDPE?

Het plastic woordenboek: uitleg over verschillende soorten plastic verpakkingsmaterialen

Als producent van plastic verpakkingen, begrijpen we dat de wereld van verpakkingsmaterialen soms complex kan zijn. Er zijn verschillende soorten plastic materialen beschikbaar voor uw verpakking, elk met hun unieke eigenschappen en toepassingen. In dit blog gaan we dieper in op enkele veelvoorkomende soorten plastic verpakkingsmaterialen, namelijk LDPE, MDPE, HDPE en PP folie, evenals de voordelen van Coex en Mono materialen.

AVI-Volendam-interview-duurzaamheid

80 jaar AVI-ervaring: Hans en Ad over verleden én toekomst van AVI

AVI Volendam bestaat al ruim 60 jaar. Wat zijn de grootste veranderingen geweest in de wereld van plastic verpakkingen de afgelopen decennia? Hoe is AVI daarmee omgegaan? Welke rol speelt duurzaamheid nu én in de toekomst? En in welke richting gaat AVI zich bewegen? We vroegen het aan onze verkoopadviseurs Hans en Ad, die samen ruim 80 jaar AVI-ervaring hebben.

BRC-score AA+

Een dikke plus op ons BRC-Rapport!

In 2020 en 2021 behaalde AVI-Volendam al de hoogste BRC-score (AA). In 2022 kregen wij een onaangekondigde BRC-audit en daarom mocht AVI-Volendam een extra + toevoegen en is gecertificeerd in de klasse AA+!

Meer informatie

Verpakken is onze taak, maar we winden nergens doekjes om. Neem contact met ons op voor een snel, eerlijk en duidelijk advies.

BTW nr NL803279954B01
KvK 36029252