Innovatie

AVI is aangesloten bij de NRK (Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie) de branchevereniging voor kunststofproducenten. De NRK maakt zich sterk voor o.a. innovatie, onderzoek en kennisoverdracht. Samen werken we zo aan een steeds beter kunststofproduct. Want ervaring is leuk, maar innovatie is onmisbaar om het allerbeste te kunnen blijven bieden. We blijven zoeken naar betere, duurzamere manieren om dezelfde topkwaliteit verpakkingen te creƫren.

Productie

Een productieproces is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom investeren we in alle onderdelen van het proces. AVI beschikt over een compleet en up-to-date machinepark met een grote productiecapaciteit.

meer info

Continu onderzoek

Wij houden graag het hele productieproces in eigen beheer, omdat we zo de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Ook voor onderzoek en testen hebben we meerdere mogelijkheden ter beschikking.

meer info

Maatwerk

AVI heeft een assortiment ontwikkeld voor diverse toepassingen. Toch ligt onze kracht in het verwerken van uw wensen tot een maatwerkverpakking. Voor elke situatie bieden wij innovatieve oplossingen.

meer info

Meer informatie