Welkom Sanne

Bij AVI zijn we trots op ons team en onze toewijding aan innovatieve verpakkingsoplossingen en klantgerichtheid. Sanne stelt zich vandaag graag als nieuw lid van ons team aan jullie voor.

 

Mijn naam is Sanne en ik ben afgelopen maandag begonnen bij AVI als Commercieel Medewerker Binnendienst. Ik ben 42 jaar, geboren in Dordrecht, opgegroeid in Oud-Beijerland en woon nu sinds vier jaar in Heerhugowaard. Samen met mijn vriend Twan geniet ik volop van het leven, vooral als we op onze boot in de Marina haven verblijven. Het bootleven voelt voor ons als een constante vakantie.

Bij AVI ga ik een rol spelen in het verkoopteam. Ik zal fungeren als de schakel tussen klanten, productieplanning en logistiek. In mijn werk staat de klant centraal en wil ik proactief bijdragen aan het klantensucces. Dit houdt onder andere in dat ik flexibele verpakkingsoplossingen zal adviseren en offertes zal berekenen en opstellen, om deze vervolgens om te zetten in verkooporders.

In mijn carrière heb ik verschillende functies vervuld, voornamelijk administratief en altijd in contact met mensen en klanten. Dit is wat ik het liefste doe en ik kijk er dan ook naar uit om bij AVI mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen en het samenwerken met onze klanten.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik heb er alle vertrouwen in dat ik veel zal leren en goed zal kunnen bijdragen aan het team. Samen verpakken we succes!