AVI Volendam produceert nu nóg duurzamer door investering in zonnepanelen

Bij AVI staan wij nooit stil in onze missie naar een duurzamere productie. We hergebruiken niet alleen materialen en verminderen onze grondstofbehoeften, maar vanaf nu wekken wij ook onze eigen groene energie op met zonnepanelen.

200.000 kilowattuur duurzame energie

“Zonnepanelen stellen ons in staat om onze producten op een nog milieuvriendelijkere manier te produceren,” zegt Patrick Roskam, directeur van AVI Volendam, trots. “Met de installatie van 462 zonnepanelen kunnen we jaarlijks ongeveer 200.000 kilowattuur aan duurzame energie opwekken, wat een significant verschil zal maken in het verkleinen van onze CO2-voetafdruk.”

Wij zijn uitermate trots op onze inzet voor milieuvriendelijkheid. Het is voor ons niet alleen een plicht, maar een eer om de negatieve impact op onze aarde te minimaliseren. En onze investering in zonnepanelen is slechts één voorbeeld van de vele maatregelen die we nemen om ons streven naar duurzame productie te realiseren. We blijven onvermoeibaar zoeken naar innovatieve oplossingen om onze ecologische voetafdruk te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan onze planeet.

Groene energie voor AVI Volendam

Duurzame productie

Wil je meer weten over hoe wij bij AVI Volendam duurzaamheid in de praktijk brengen? Klik hier voor meer informatie.