Trots op ons team: opnieuw een AA-Score op ons BRC-rapport 

Het team van AVI Volendam streeft naar veiligheid en de beste kwaliteit van onze producten. En dit wordt weer beloond. Voor het jaar 2023-2024 behalen we opnieuw de hoogste AA-score op ons BRC-rapport. Dit betekent dat we ook dit jaar onze AA-status behouden. In 2020 heeft AVI voor het eerst deze status behaald en zijn we erin geslaagd om dit voor de vierde keer op rij te continueren. Daar zijn we enorm trots op! 

Wat is BRCGS?

British Retail Consortium Global Standards (BRCGS) is een wereldwijd erkend certificeringsprogramma dat controleert of verpakkingsproducenten werken volgens de standaarden van de Global Food Safety (GFSI). Verpakkingsproducenten moeten voldoen aan standaarden in diverse categorieën, zoals product- en procesbeheersing, hygiëne, traceerbaarheid, kwaliteitsbeleid en procesbeheersing. Op basis van deze standaarden wordt een score toegekend. Met de AA-score garanderen wij onze klanten dat AVI-verpakkingen veilig en van de beste kwaliteit zijn.  

Benieuwd naar onze oplossingen voor plastic verpakkingen? Bekijk ze hier.