Een dikke plus op ons BRC-Rapport!

In 2020 en 2021 behaalde AVI-Volendam al de hoogste BRC-score (AA). In 2022 kregen wij een onaangekondigde BRC-audit en daarom mocht AVI-Volendam een extra + toevoegen en is gecertificeerd in de klasse AA+! Wij zetten ons elke dag in om onze service en kwaliteit van de producten te waarborgen. Wij zijn trots op de inzet en flexibiliteit van ons team en de erkenning die wij daarvoor hebben gekregen. Bij AVI-Volendam garanderen wij (voedsel)veilige verpakkingen en alleen de allerbeste kwaliteit.

Wat is een BRC-audit?

BRC staat voor The British Retail Consortium. De BRCGS Packaging Materials Global Standard is specifiek van toepassing op ons bedrijf. Het is een wereldwijd erkend certificeringsprogramma dat controleert of verpakkingsproducenten werken volgens de standaarden van de Global Food Safety Initiative (GFSI). Deze standaarden bevinden zich o.a. in de categorieën; HACCP-voedselveiligheidsplan, voedselveiligheid en kwaliteitsbeleid, procesbeheersing, beheer van grondstoffen, betrokkenheid van het management enzovoorts. De toets om in aanmerking te komen voor een BRC-certificering bestaat uit 300 controlepunten binnen de 12 kerneisen. AVI-Volendam is trots dat wij daar dit jaar nog eens een extra ‘+’ voor mogen ontvangen. Dat is uiteraard gevierd!

Hier kunt u onze behaalde certificaten, waaronder het BRC certificaat, downloaden.