Hoogst haalbare AA-score op ons BRC-rapport!

Bij AVI leggen we de lat hoog als het gaat om de service en kwaliteit van onze producten. Het is altijd interessant om te zien hoe onze kwaliteitseisen zich verhouden tot een onafhankelijke meetlat. Daar zijn we nu achter: Het AVI-team heeft in 2020 de hoogst mogelijke AA BRC-status behaald, gecertificeerd volgens de nieuwe versie 6. We zijn er in geslaagd om deze AA-status in 2021 te continueren en daar zijn we trots op!

The British Retail Consortium (BRC) is een wereldwijd erkend certificeringsprogramma dat kijkt of verpakkingsproducenten werken volgens de Global Food Safety Initiative (GFSI, de standaard voor voedselveiligheid). Om een BRC-certificaat te behalen, moet je voldoen aan strenge eisen voor onder meer product- en procesbeheersing, HACCP-voedselveiligheidsplan, hygiëne, traceerbaarheid, kwaliteitsbeleid en verbetermanagement. De normen waren al streng en zijn recentelijk nog verder aangescherpt. Daarom zijn we extra trots dat we de beste score hebben behaald. De AA-score garandeert onze klanten dat AVI-verpakkingen veilig zijn én van de allerbeste kwaliteit.