AVI ondertekent clean sweep verklaring

Eind mei 2019 heeft AVI de toetredingsverklaring getekend waarmee zij worden opgenomen in het register Clean Sweep van de NRK, de branche organisatie voor kunststof- en rubber bedrijven in Nederland. “Op deze wijze laten wij zien dat wij als kunststof producent onze verantwoordelijkheid nemen” aldus Patrick Roskam, directeur van AVI. “Wij willen voorkomen dat rest- en zwerfafval in het milieu terecht komt en maken hier actief werk van.

Dit is onderdeel van ons “good housekeeping”  beleid dat wij al jaren hebben, maar nu nog eens extra onder de aandacht is gebracht bij alle medewerkers door middel van voorlichting en het ophangen van posters door het gehele bedrijf. Alleen door samen deze problematiek te lijf te gaan, kunnen we bijdragen aan minder afval in zee”.

Voor meer informatie over de Clean Sweep campagne, zie de website van het NRK.